Genesis Plus
CUTERA GENESIS PLUS

Cutera Genesis este o tehnologie unica in lume cu rezultate deosebite, cunoscute deja si in Romania de aproape 5 ani.
Noul Cutera GenesisPlus va ofera cel mai puternic sistem laser NdYag impreuna cu un display integrat in piesa de mana care ofera in timp real feedbackul de temperatura necesar maximizarii rezultatelor clinice.
Ca urmare, GenesisPlus este laserul ideal construit pentru rejuvenare prin tratamente tintite, controlate, adaptate tegumentului fiecarui pacient , fara timp de recuperare si extrem de confortabil.

In plus Cutera GenesisPlus a demonstrat rezultate foarte bune in tratamentul diferitelor afectiuni ale unghiilor, printre care si onicomicozele, foarte frecvent intalnite.
Este un tratament sigur si eficace, care in doar 10-15 minute reuseste sa trateze cu succes afectiuni unghiale care treneaza de ani de zile. Tratamentul este fara durere si fara downtime.

Cutera GenesisPlus foloseste un spot larg care asigura tratamentul rapid si uniform.
Nu are consumabile, piesa nu vine in contact cu pacientul, si are o forma ergonomica. Are integrat un sensor de temperatura sensibil, care trimite informatia unui display atasat piesei de mana sub forma unei scale gradate color. Medicul are la indemana cea mai sigura solutie de a obtine cele mai bune rezultate, in deplina siguranta pentru pacienti.

Genesis Plus este construit special pentru tratamentul leziunilor eritematoase, si stimularii colagenului din tegument, fiind recomandat in tratamentul onicomicozelor, rosáceea, poikiloderma, ameliorarea cicatricilor si texturii.

Genesis Plus contine un senzor de temperatura integrat in piesa de mana

Cele 6 leduri indica nivelul temperaturii de la suprafata pielii:

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate, pielea trebuie incalzita si mentinuta la temperatura de 43-46 grade C, indicata prin ledul galben.