Cutera

Platforme

O PLATFORMA - MAI MULTE TEHNOLOGII NONINVAZIVE - MAI MULTA FLEXIBILITATE – CELE MAI BUNE REZULTATE

Platformele CUTERA sunt singurele din lume configurabile, upgradabile. Ele integreaza mai multe tehnologii in acelasi sistem, cu efecte sinergice: XEO, COOLGLIDE, SOLERA
Ca urmare va puteti configura singuri platforma ideala, adaptata pacienturii si bugetului dumneavoastra initial, urmand ca pe masura dezvoltarii afacerii sa adaugati noi aplicatii pe aceleasi sistem la un pret redus fata de achizitia separata a unui sistem nou.
CUTERA dezvolta in fiecare an tehnologii noi, de cea mai buna calitate, adaptabile pe orice platforma XEO, mentinand si crescand peste ani valoarea initiala a investitiei dumneavoastra.

Sistemele CUTERA se calibreaza “in timp real”, ca urmare orice tratament se face in deplina siguranta permitand medicilor sa atinga performanta in lucru dupa scurt timp.

De asemenea tratamentele se fac rapid, fara intarziere. Schimbarea parametrilor se face pe loc, fara schimbarea pieselor de mana pentru fiecare puls diferit, lucru care ar intarzia si bloca pacientul in cabinet.
Cele peste 9 milioane de posibile setari ale parametrilor permit obtinerea celor mai bune rezultate, tratamentul adaptandu-se perfect imperfectiunilor individuale ale tegumentului fiecarui pacient. Totodata, ghidurile de lucru recomandate de CUTERA, softul NAVIGATOR si programele presetate instalate pe aparate, care ne dau insa si libertatea de a adapta setarile fiecarui client, asista medicii in gasirea rapida a celei mai bune solutii de tratament cu cele mai bune rezultate. Echipa noastra de medici va sta la dispozitie non stop.

Combinand flexibil multiplele aplicatii pe care CUTERA le pune la dispozitia dumneavoastra, cu efect sinergic, in pachete de tratamente alese individual, obtinem cele mai bune solutii de rejuvenare, intr-un numar mic de sedinte scurte. Majoritatea tratamentelor nu necesita timp de recuperare (down time) sau acesta este foarte scurt. Toti pacientii Cutera sunt satisfacuti 100%.

Datorita multiplelor aplicatii disponibile pe aceeasi platforma gata de lucru, robusta, transportabila usor si cu viteza de lucru crescuta, putem considera ca fiecare pacient al clinicii dumneavoastra este un potential client al cabinetului CUTERA: epilare, rejuvenare 3D, venectazii, hemangioame, pete maronii, eritem, rosaceea, cicatrici atrofice, laxitate, etc. Trebuie doar sa va informati pacientii despre procedurile care le stau la dispozitie, iar noi va ajutam cu placere s-o faceti repede si bine.

Mai multe tehnologii – mai multe aplicatii pentru clientii dumneavoastra – mai multi clienti – recuperarea investitiei intr-un timp foarte scurt – upgradarea sistemului CUTERA – dezvoltarea afacerii
Prin parteneriatele dezvoltate cu clinici, va punem la dispozitie materialele de marketing folosite in SUA si in Europa, precum si experienta noastra si a celorlalti clienti care se bucura deja de sistemele CUTERA.

Sistemul de racire foarte eficient este incorporat in piesele de mana si alaturi de sursa de putere robusta, asigura functionarea fara intreruperi 24/7 a sistemelor la parametri optimi, permitand performanta si siguranta in lucru, precum si faciliteaza upgradarile ulterioare pe aceeasi platforma. Deci CUTERA nu necesita instalatii accesorii, consumabile sau proceduri de intretinere separate. Totul este gata de lucru pe aceeasi platforma cu multiple aplicatii.

Gata de lucru la pornirea inititala in 20 secunde.

Platforma XEO:

Cu platforma Xeo dotata full aveti la dispozitie toate aplicatiile CUTERA dezvoltate pana in acest moment.
Configuratia aleasa de dumneavoastra, o puteti upgrada oricand cu aplicatiile inca neachizitionate dar si care vor fi dezvoltate in viitor. Astfel, investitia dumneavoastra initiala isi mentine si chiar creste valoarea peste ani, ramanand cel mai performant aparat de pe piata.

Caracteristici tehnice platforma XEO:
Configurabila, upgradabila oricand
Calibrare in “timp real”- tratamente fara intarziere in deplina siguranta
Touch screen care permite navigarea rapida si schimbarea usoara a setarilor parametrilor pulsurilor: fluenta, durata, frecventa, diametru, numar, caracteristici lumina control, memorie proprie (2 setari memorate pentru fiecare diametru de spot, ultimele setari folosite)
Contor general al pulsurilor pe fiecare piesa de mana care nu se poate reseta; contor separat al pulsurilor pentru fiecare tratament, resetabil
Performante constante ale sistemului in timpul oricarui tratament – performanta medicala, la viteza mare
Bratul care sustine piesele de mana permite fixarea in siguranta a pieselor de mana cu ajutorul unor senzori speciali
Greutate: 135 lbs
Dimensiuni: 12” x 19” x 35”
Usor de transportat pe rotile proprii sau in portbagajul oricarei masini, compact
Ocupa foarte putin loc in cabinet, nu necesita accesorii sau conditii speciale, instalare-impachetare/despachetare in 1 minut, gata de lucru in 20 de secunde; putine piese de mana
Aceeasi piesa de mana laser reglabila rapid si usor pentru mai multe aplicatii: epilare, rejuvenare si venectazii-hemangioame (platforma coolglide)
Piesele de mana se pot schimba pe aparat intr-un minut: LimeLight, AcuTip 500, ProWave 770, Titan V, XL, Pearl, Pearl fractionat si oricare noua tehnologie dezvoltata in viitor de CUTERA; garantate pentru un minimum de numar de pulsuri (IPL LimeLight 100.000 pulsuri); usor de schimbat, permit controlul rapid al instalarii lor; se depoziteaza si transporta in genti speciale care le protejeaza 100%
Accesorii putine: pedala, cablu alimentare, brat sustinere piese, putine piese de mana
Alimentare: 220V/ 20A

Platforma XEO contine  mai multe tehnologii (laser NdYag, IPL, Infrarosu Titan, laser YSGG pearl si YSGG pearl fractionat), fiecare cu diferite aplicatii:

LASER NdYag 1064 nm, care foloseste aceeasi piesa de mana pentru toate aplicatiile:

Cutera

Epilare laser pentru toate tipurile de piele (skin type I-VI) (inclusiv persoanele bronzate sau negre); pseudofolliculitis barbae, etc.
In 4-6 sedinte se obtine reducerea permanenta a pilozitatii de pe orice zona a corpului.
Diametru spot laser 10mm

Leziuni vasculare: venectazii cu calibru pana la 3.5 mm (telangiectazii, vene albastre vizibile, cuperoza, etc. de pe fata si membrele inferioare) si hemangioame (plane si cavernoase de orice dimensiuni)
Cutera In 1-2 sedinte se inlatura definitiv “vasele sparte” fara inteparea sau lezarea tegumentului adiacent. Permite alegerea independenta a fluentei, duratei pulsului si diametrului spotului adaptata perfect caracteristicilor individuale ale venectaziilor, in pasi mici: 3, 5, 7, 10 mm diametru spot; fluente cu spectrul larg

Rejuvenare GENESIS: tehnologie unica in lume, patentata, recomandata pentru rejuvenare: imbunatateste textura si liniile fine ale fetei, inchide porii, tonifica. De asemenea amelioreaza aspectul cicatricilor atrofice (ex.: post acnee), poikiloderma, alte leziuni eritematoase, etc. Foarte bun pentru intretinerea pielii, nu necesita timp de recuperare posttratament.
In 4-6 sedinte, se folosesc pulsuri mici: 5 diametrul spot, 14-14 J/cm2 fluenta, 0.3ms, 1-10Hz

IPL – LUMINA INTENS PULSATA, care foloseste cate o piesa de mana pentru aplicatiile:

Cutera

Piesa de mana ProWave 770 cu lungimi de unda mari pentru o mai buna penetrabilitate si protectie a pielii: 770-1100 nm
De fapt ProWave se comporta ca 3 lasere in aceeasi piesa de mana (programele A, B si C), putandu-se alege din setari, lungimea de unda si fluenta cea mai indicata tipului de piele si pentru o epilare eficace.
Pentru epilare  Skin Type I-V cu mai mare viteza (fereastra puls 30 x 10 mm).
Numar de sedinte: 4-6

Caracteristici tehnice ProWave 770:
Lungimi de unda 770-1100 nm distribuite in programele de lucru A, B si C
Fluenta 5-35 J/cm2
Dimensiuni spot: 10 x 30 mm.
Racire incorporata in piesa de mana
Durata pulsului setata automat de aparat corespunzator programelor si fluentei alese
Frecventa 0-2 Hz
Numar de pulsuri garantate:
Se poate vizualiza aria de tratament
Disponibile pe platformele XEO si SOLERA

Cutera

Piesa de mana IPL cu un spectru larg de lungimi de unda (520-1100 nm) specifice absorbtiei atat a Hemoglobinei cat si a Melaninei.
Corespunzator programelor A, B si C, cu fluente reglabile, trateaza leziunile pigmentare maronii sau eritematoase, precum si telangiectaziile, hemangioamele, rosaceea, etc. De asemenea imbunatateste aspectul tenului.
Racirea este inclusa in piesa de mana si se realizeaza adaptat, simultan cu aplicarea pulsurilor.
Numar de sedinte: 1-2

Caracteristici tehnice LimeLight:
Lungimi de unda: 520-1100 nm  distribuite in programele de lucru A, B si C
Fluenta reglabila in fiecare program
Dimensiuni fereastra spot 10 x 30 mm
Racire incorporata in piesa de mana.
Durata pulsului setata automat de aparat corespunzator programelor si fluentei alese
Numar de pulsuri garantate pe o piesa de mana: 100.000
Se poate vizualiza aria de tratament
Disponibila pe platormele XEO si SOLERA

Cutera

Piesa de mana IPL cu spot de 6,35 mm diametru, ideala pentru tratamentul leziunile mici de pe fata sau mana.
Are un spectru larg de lungimi de unda (500-635 nm)
Corespunzator programelor A si B, cu fluente reglabile, trateaza leziunile pigmentare maronii precum si telangiectaziile.
Numar de sedinte: 1-2

Caracteristici tehnice AcuTip 500:
Lungimi de unda:  distribuite in programele de lucru A si B
Fluenta reglabila in fiecare program
Dimensiuni spot 6,35 mm
Racire incorporata in piesa de mana.
Durata pulsului setata automat de aparat corespunzator programelor si fluentei alese
Numar de pulsuri garantate:
Se poate vizualiza aria de tratament
Disponibila pe platforma XEO si SOLERA

Skin Tightening – Infrarosu (IR) – piesa de mana Titan

Cutera

Platforma TITAN V si XL este aprobata FDA pentru incalzirea locala controlata si in siguranta a tegumentului, avand ca scop cresterea localizata a temperaturii in dermul profund. Are o sursa de lumina infrarosie pentru incalzirea sustinuta a colagenului din straturile profunde. Incalzirea este controlabila prin fluenta si este selectiva, avand loc doar in profunzime, fara eritem la suprafata tegumentului. Deci se poate efectua fara intreruperea activitatilor curente. Se recomanda pentru laxitatea tegumentului de orice tip si are ca efect liftingul nechirurgical (skin tightening).
Zonele tratate: de obicei fata, gatul, abdomenul.
Numar de sedinte: 3-4
Caracteristici tehnice Titan V si XL:
Lungimi de unda:  1100-1800 nm
Fluenta reglabila: 5-65 J/cm2
Dimensiuni fereastra 10 x 30 mm pentru XL si 10 x 15mm pentru V
Racire pre si posttratament incorporata in piesa de mana
Durata etapelor de racire si a pulsului setate automat de aparat corespunzator  fluentei alese: 4-10 s
Numar de pulsuri garantate:10.000 pentru XL si 15.000 pentru V
Se poate vizualiza aria de tratament
Disponibila pe platformele XEO si SOLERA

Titan

Skin Resurfacing - Laser YSGG – piesa de mana Pearl

Platforma PEARL este un laser YSGG cu lungime de unda 2790 nm pentru ablatie (vaporizarea a 10-30 um din epiderma), coagulare (asigurata de epiderma ramasa intacta, nu permite sangerarea si asigura un efect de protectie naturala a pielii pe parcursul recuperarii) si remodelarea si formare de colagen nou prin efectul de incalzire restanta (skin resurfacing)
Se recomanda tratamentului ridurilor, texturii, petelor maronii, cicatricilor atrofice, etc. de obicei de pe fata, in ST I-III.
CuteraPrin aceasta tehnologie se obtine maximum in rezultate la un minimum de timp de recuperare
(down time 4-6 zile), intr-o singura sedinta.
Numar de sedinte : 1-2

Caracteristici tehnice Pearl:
ST I-III
Lungimi de unda:  2790 nm (absorbtie apa)
Fluenta reglabila : 1,5-3,5 J/cm2
Dimensiuni spot 0,6 mm in diferite configuratii scanate: 30 x 30 mm
Suprapunere reglabila spoturi pentru acoperirea totala uniforma a zonei tratate dintr-o trecere
Durata pulsului reglabila sub milisecunde
Frecventa pana la 20 Hz
Se poate vizualiza aria de tratament
Se poate adapta evacuatorul de fum la piesa de mana
Disponibila  pe platforma XEO

Laser YSGG – piesa de mana Pearl Fractionat

Platforma PEARL FRACTIONAT este un laser YSGG cu lungime de unda 2790 nm care confera perfecta combinatie intre ablatia profunda si coagularea controlata, pentru a se obtine maximum in rezultate la un minimum de timp de recuperare (4-6 zile), intr-o singura sedinta.
Ablatia fractionala (microcoloane de 300 um) apare intr-o noua lumina, combinand efectele benefice ale CO2 si Erbium, insa reducand riscurile . Coagularea controlata realizeaza bine hemostaza, iar incalzirea restanta remodeleaza colagenul si reduce riscul complicatiilor.
CuteraSe recomanda  tratamentului imperfectiunilor tegumentului fetei situate mai profund, inclusiv in zonele periorale si periorbitale la ST I-III.
Numar de sedinte: 1-2

Caracteristici tehnice Pearl Fractionat:
ST I-III
Lungimi de unda:  2790 nm (absorbtie apa)
Fluenta reglabila : 60-320 J/cm2
Ablatie pana la 1 mm
Coagulare aprox. 40 um
Balanta reglabila intre ablatie si coagulare optimizeaza inlaturarea de tesut in deplina siguranta, corespunzator leziunilor tegumentare insa cu minim timp de recuperare dintr-o singura sedinta.
Dimensiuni spot 300 um in diferite configuratii scanate: 12 x 14 mm
Durata pulsului 600 ms
Frecventa pana la 20 Hz
Se poate vizualiza aria de tratament
Se poate adapta evacuatorul de fum la piesa de mana
Disponibila pe platforma XEO

Platforma Solera Opus

Platforma compacta, usor de transportat care pune la dispozitia medicilor doua din cele mai cautate aplicatii: rejuvenarea si epilarea.

1. Platforma SOLERA OPUS cu piesele de mana LimeLight sau AcuTip 500 pentru petele maronii, telangiectazii si ProWave 770 pentru epilare IPL

2. Platforma SOLERA TITAN – infrarosu pentru lifting nechirurgical.

Piesa de mana ProWave 770 cu lungimi de unda mari pentru o mai buna penetrabilitate si protectie a pielii: 770-1100 nm
De fapt ProWave se comporta ca 3 lasere in aceeasi piesa de mana (programele A, B si C), putandu-se alege din setari, lungimea de unda si fluenta cea mai indicata tipului de piele si pentru o epilare eficace.
Pentru epilare  Skin Type I-V cu mai mare viteza (fereastra puls 30 x 10 cm).
Numar de sedinte: 4-6

Cutera

Caracteristici tehnice ProWave 770:
Lungimi de unda 770-1100 nm distribuite in programele de lucru A, B si C
Fluenta 5-35 J/cm2
Dimensiuni spot: 10 x 30 mm.
Racire incorporata in piesa de mana
Durata pulsului setata automat de aparat corespunzator programelor si fluentei alese
Frecventa 0-2 Hz
Numar de pulsuri garantate:
Se poate vizualiza aria de tratament
Disponibile pe platformele XEO si SOLERA

Piesa de mana IPL cu un spectru larg de lungimi de unda (520-1100 nm) specifice absorbtiei atat a Hemoglobinei cat si a Melaninei.
Corespunzator programelor A, B si C, cu fluente reglabile, trateaza leziunile pigmentare maronii sau eritematoase, precum si telangiectaziile, hemangioamele, rosaceea, etc. De asemenea imbunatateste aspectul tenului.
Racirea este inclusa in piesa de mana si se realizeaza adaptat, simultan cu aplicarea pulsurilor.
Numar de sedinte: 1-2

Cutera

Caracteristici tehnice LimeLight:
Lungimi de unda: 520-1100 nm  distribuite in programele de lucru A, B si C
Fluenta reglabila in fiecare program
Dimensiuni fereastra spot 10 x 30 mm
Racire incorporata in piesa de mana.
Durata pulsului setata automat de aparat corespunzator programelor si fluentei alese
Numar de pulsuri garantate pe o piesa de mana: 100.000
Se poate vizualiza aria de tratament
Disponibila pe platormele XEO si SOLERA

Piesa de mana IPL cu spot de 6,35 mm diametru, ideala pentru tratamentul leziunilor mici de pe fata sau mana.
Are un spectru larg de lungimi de unda (500-635 nm)
Corespunzator programelor A si B, cu fluente reglabile, trateaza leziunile pigmentare maronii precum si telangiectaziile.
Numar de sedinte: 1-2

Cutera

Caracteristici tehnice AcuTip 500:
Lungimi de unda:  distribuite in programele de lucru A si B
Fluenta reglabila in fiecare program
Dimensiuni spot 6,35 mm
Racire incorporata in piesa de mana.
Durata pulsului setata automat de aparat corespunzator programelor si fluentei alese
Numar de pulsuri garantate:
Se poate vizualiza aria de tratament
Disponibila pe platforma XEO si SOLERA

Platforma TITAN V si XL este aprobata FDA pentru incalzirea locala controlata si in siguranta a tegumentului, avand ca scop cresterea localizata a temperaturii in dermul profund. Are o sursa de lumina infrarosie pentru incalzirea sustinuta a colagenului din straturile profunde. Incalzirea este controlabila prin fluenta si este selectiva, avand loc doar in profunzime, fara eritem la suprafata tegumentului. Deci se poate efectua fara intreruperea activitatilor curente. Se recomanda pentru laxitatea tegumentului de orice tip si are ca efect liftingul nechirurgical (skin tightening).
Zonele tratate: de obicei fata, gatul, abdomenul.
Numar de sedinte: 3-4
Caracteristici tehnice Titan V si XL:
Lungimi de unda:  1100-1800 nm
Fluenta reglabila: 5-65 J/cm2
Dimensiuni fereastra 10 x 30 mm pentru XL si 10 x 15mm pentru V
Racire pre si posttratament incorporata in piesa de mana
Durata etapelor de racire si a pulsului setate automat de aparat corespunzator  fluentei alese: 4-10 s
Numar de pulsuri garantate:10.000 pentru XL si 15.000 pentru V
Se poate vizualiza aria de tratament
Disponibila pe platformele XEO si SOLERA

Platforma Coolglide

Platforma laser NdYag 1064 nm ofera una pana la trei aplicatii laser la un pret redus:
1. Platforma COOLGLIDE CV pentru epilare laser
2. Platforma COOLGLIDE EXCEL pentru epilare laser si venectazii
3. Platforma COOLGLIDE VANTAGE pentru epilare laser, venectazii si rejuvenare GENESIS

Aplicatiile COOLGLIDE sunt upgradabile pana la platforma COOLGLIDE VANTAGE.

REJUVENAREA 3D – CONCEPT CUTERA

Cutera

Prezenta  mai multor aplicatii pe aceeasi platforma permite obtinerea celor mai bune rezultate adaptand tratamentele leziunilor specifice prezente:

superficial: LimeLight si AcuTip 500 pentru petele pigmentare si telangiectazii, epilare laser NdYag si IPL ProWave
mediu: laser GENESIS pentru rosaceea, cicatrici atrofice, reducerea porilor si imbunatatirea texturii pielii, laser NdYag pentru venectazii
profund: Titan pentru laxitate

Combinand diferitele aplicatii cu efect sinergic, pe care CUTERA le pune la dispozitia dumneavoastra, in pachete de tratamente individuale, obtinem cea mai buna solutie de rejuvenare, fara timp de recuperare (down time) si cu un numar mic de sedinte.

Parteneriate

Firma LC Rhea Medical Care, unicul reprezentant in Romania a CUTERA SUA, ofera parteneriate cu clinicile sau medicii interesati, pentru a sprijini dezvoltarea acestora prin punerea la dispozitie a sistemelor proprii CUTERA full dotate, impreuna cu materialele si informatiile de marketing necesare lansarii pe piata a serviciilor CUTERA. Experienta noastra si a clinicilor din tara si din lume care se bucura deja de CUTERA va sta la dispozitie.
De asemenea, puteti efectua traininguri autorizate pe CUTERA si celelalte aparate si produse in sediul nostru din str. Giacomo Puccini nr. 8A, parter; tel. 021-230 80 01 , CUTERA MEDICAL CENTER (www.cutera.ro)

Studii Clinice Cutera

Pearl Pearl Fusion Pearl Fractionat Vascular Limelight Titan Epilare Laser Genesis 3D